Center Parcs

Center Parcs heeft betoverende vakantieparken in de mooiste regio’s van Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met je gezin, familie, of gezellig met z’n tweetjes: in de vakantieparken van Center Parcs heb je de tijd om samen te genieten. Ontdek ze allemaal!

Center Parcs vakantieparken en bungalows in Nederland

Voor een welverdiende vakantie hoef je niet ver van huis. Die vier je in een van de Center Parcs vakantieparken in Nederland. Alle vakantieparken liggen midden in de natuur zodat je buiten heerlijk kunt genieten tijdens een bos- of strandwandeling. Zit het weer even niet mee, neem dan een drankje op het terras in de overdekte Market Dome of ga van de wildwaterbaan in het enige echte subtropische zwemparadijs de Aqua Mundo.

  • De Eemhof: (Flevoland, nabij Zeewolde), leer surfen op de krachtige golf van de Flow Rider.
  • Het Heijderbos: (Limburg, nabij Nijmegen), op ontdekkingsreis in de exotische Jungle Dome.
  • De Kempervennen: (Noord-Brabant, nabij Eindhoven), snorkelen tussen de tropische vissen.

Center Parcs vakantieparken en bungalows in België

Nog geen kennisgemaakt met onze vakantieparken in België? Plan dan nu je volgende vakantie naar Center Parcs België! Ideaal voor een korte vakantie én perfect te bereiken met de auto. Binnen 1,5 uur rijd je al naar de vakantieparken in Belgisch Limburg en de Ardennen.

Center Parcs heeft drie vakantieparken in België. Ieder van deze drie parken biedt een eigen, unieke ervaring tijdens jouw vakantie. De Vossemeren ligt in het noordoosten van België aan de ‘Sahara van Lommel’; een schitterend wandel- en fietsgebied. Erperheide is een vakantiepark in de natuur vlakbij de Limburgse Kempen waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Voor de perfecte mix van stoere actie en heerlijke rust ga je naar Les Ardennes.