Molenheide

Park Molenheide: een natuur- en recreatiegebied dat zich bevindt ten noorden van Helchteren, in de Belgische gemeente Houthalen-Helchteren in de provincie Belgisch Limburg.

Het omvat een bungalowpark en camping van 180 hectare met een aantal overdekte- en openluchtattracties, zoals een subtropisch zwembad en een binnenspeelparadijs. Daaraan grenzend ligt een gemeentelijk wild- en wandelpark. Het is een 100 hectare groot bosgebied, voornamelijk naaldbomen op zandige bodem. Er lopen damherten, reeën en everzwijnen rond en er is ook een eendenvijver alsook enkele volières. Toegang tot het park is betalend.

Het kindvriendelijke bungalowpark in Belgie

Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat het kindvriendelijkste vakantiepark met een groot binnenzwembad (inclusief 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin(grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama.