Slagharen

Kom even helemaal tot rust na een dag vermaak in het attractiepark naastgelegen Vakantiepark Slagharen. Het park is van alle gemakken voorzien zoals supermarkt, zwembad, restaurants (water)speeltuinen en voor wie de regio in wil trekken: fietsverhuur. 

Diverse accommodaties

Wie in vakantiepark Slagharen overnacht heeft de keuze uit diverse Wild West-accommodaties (met alle gemakken van nu). Een knusse Cowboy Cottage, de iets luxere Nevada- of Yellowstone-lodges of onze nieuwste aanwinst: de Raccoon Lodge met maar liefst drie volwaardige slaapkamers. Je kunt ook overnachten in een Wigwam Deluxe of een Colorado. Slaap je liever in je eigen tent of caravan, geen punt. Er is een camping.

Atractiepark Slagharen

Als gast van het Vakantiepark Slagharen heb je onbeperkt toegang tot het Atractiepark Slagharen, de attracties, de waterspeeltuin Sunny Beach en in de meeste gevallen ook tot waterpark Aqua Mexicana*.

Het attractiepark bestaat uit twee gebieden, die onderling verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Het park telt meer dan 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. Het park heeft zes themagebieden: IndianYellowstoneNew OrleansMexicanWild West en Jules Adventureland (Genoemd naar de Franse schrijver Jules Verne).

In het zuidelijk deel is de entree en hier staan attracties als de Apollo, Enterprise en de Free Fall. In het noordelijke deel staat de grote achtbaan Gold Rush, de Wild West Adventure en Tomahawk. In dit deel staat ook de korenmolen de Pionier uit bouwjaar 1859.

Aan de Mainstreet staan het reuzenrad Big Wheel en de Sky Tower. Een kabelbaan boven Mainstreet met stations bij de Apollo en Kids Country verbindt het noordelijke en zuidelijke deel van het park. Daarnaast rijdt er een monorail door het gehele park, maar deze heeft slechts één station in het zuidelijk deel.