Vakantiepark en Safari resort Beekse Bergen

Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties. Op deze manier mis jij niets van de indrukwekkende natuur en de dieren. 

Overnachten op het vakantiepark

Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

Overnachten op het Safari Resort

Slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Word één met de natuur. Er even helemaal tussenuit. Ga op safari in het Safaripark, ontspan in Maji Springs of doe juist even helemaal niets. Een unieke ervaring.

Lastminute zomervakantie in Beekse Bergen

Heb je nog geen vakantie geboekt en wil je er toch nog tussenuit? In Safari Resort Beekse Bergen tref je nu zomers voordeel! Ontdek alle zonnige aanbiedingen en ervaar deze zomer de ultieme safaribeleving. Wil je op vakantie in de bosrijke omgeving van Vakantiepark Beekse Bergen? Ook daarvoor vind je nu aantrekkelijke lastminutes.

Boek nu nog een leuke last minute